Načrtovanje kuhinje v pisarni

Berart Home & Office

Poleg opreme pisarniškega prostora je načrtovanje in izvedba kuhinje v pisarni obenem tudi izraz identitete podjetja in njegove kulture.

Zakaj investirati v pisarniško kuhinjo?

Poleg pisarniškega pohištva je načrtovanje ustrezne kuhinje v pisarni pomembno za zagotavljanje zadovoljstva in dobrega počutja zaposlenih v podjetju. Zadovoljni zaposleni so bolj produktivni, zato je ustvarjanje prostora za sprostitev in druženje ključnega pomena. Pisarniška čajna kuhinja omogoča zaposlenim, da si vzamejo odmor od dela, se oddaljijo od zaslona in si napolnijo energijo. Redni odmori spodbujajo učinkovitost in pripomorejo k boljšemu delovnemu okolju.

Umestitev ustreznega pohištva v pisarniški kuhinji

Vlaganje v visokokakovostno pohištvo pripomore pri ustvarjanju pisarniške kuhinje, ki bo zaposlenim omogočila sprostitev, malico in druženje. Skupna sedežna garnitura ali večja miza, ki spodbuja interakcijo, naj predstavlja osrednjo točko prostora, ki izboljšuje moralo in spodbuja sodelovanje med zaposlenimi.

Poleg tega so ergonomski stoli nepogrešljiv dodatek pisarniških kuhinj. Pohištvo z ergonomsko zasnovo zmanjšuje nelagodje in utrujenost ter zagotavlja optimalno udobje zaposlenim med delom ali sprostitvijo. Ergonomski stol podpira naravno obliko hrbtenice, kar spodbuja pravilno držo in zmanjšuje stres. Udobje ergonomskih stolov še dodatno poudari pomen pisarniške kuhinje kot skupnega prostora za sodelovanje in sprostitev.

Spodbujanje neformalnih interakcij

Oblikovanje kvalitetnih skupnih prostorov, kot je čajna kuhinja v pisarni pomeni oblikovanje prostorov za medsebojno interakcijo. Torej oblikovanje za namen komunikacije med zaposlenimi.

Komunikacija v organizacijah se deli na tri vrste komunikacije. Komunikacija za usklajevanje, komunikacija za informacije in komunikacija za navdih. Komunikacija za navdih vodi k ustvarjalnosti, ki je ena od temeljnih osnov za izmenjavo idej, ki vodijo do inovacij. Ta je pogosto rezultat interakcije med ljudmi, ki običajno ne pridejo v stik drug z drugim. Ljudje redko načrtno iščejo komunikacijo za navdih. Da se to zgodil, se morajo nahajati v bližini drug drugega ali pa uporabljati določeno območje, ki jih pripelje do občasnega stika. Kot je na primer čajna kuhinja.

Za podjetja, ki želijo napredovati, in je njihov uspeh odvisen od vedno novih idej ter inovacij so ustrezno oblikovani skupni prostori bistvenega pomena v pisarniškem okolju.

Zasnova kuhinje v pisarni

Čajno kuhinjo naj se oblikuje na način da je usklajena s preostalo pisarniško opremo in ambientom. Izberite kuhinjski pult, materiale, barvo ter pohištvo, ki se ujemajo barvnim vzorcem in slogom vašega pisarniškega okolja. Usklajena čajna kuhinja zagotavlja profesionalen videz tako zaposlenim kot tudi obiskovalcem vašega poslovnega prostora.

Poleg tega je pomembno oceniti potrebe zaposlenih glede števila kuhinjskih aparatov. Namestitev aparatov na dostopnih mestih lahko zmanjša čakanje v vrsti in optimizira razpoložljiv prostor. Izogibajte se gneči zaposlenih na enem delu kuhinje, na primer okoli mikrovalovnih pečic, ter izberite aparate, ki se estetsko ujemajo z dizajnom pisarne.

V čajni kuhinji je prav tako potrebno zagotoviti dovolj prostora za shranjevanje. Poskrbite, da bo hladilnik in zamrzovalnik imel dovolj prostora za hrano in pijačo vseh zaposlenih. To lahko pripomore k povezovanju ekipe in udobju zaposlenih v pisani. Prav tako pa ne smemo pozabiti na prostora za ločevanje odpadkov. Vgrajeni sistemi za odpadke zaposlenim olajšajo recikliranje in hkrati prihranijo prostor.

Načrtovanje in izvedba Berart

Visokokakovostna kuhinja v pisarni bo prestala preizkus časa in omogočila da kar najbolje izkoristite prostor, ki ga imate na voljo. V sodelovanju s podjetjem Berart lahko ustvarite pisarniško kuhinjo, ki bo izboljšala produktivnost in zadovoljstvo vaših zaposlenih. Ponujamo načrtovanje ali pripravo ponudbe glede na načrte ali vizualizacije, dobavo ter montažo. Vključno z vso vgradno belo tehniko.

Investirajte v pisarniško kuhinjo s pohištvom, ki bo koristila vašemu podjetju in zaposlenim. Kontaktirajte nas preko telefonske številke 041 379 440 ali preko spletnega obrazca za povpraševanje.