O nas

Podjetje

BERART je predstavnik in uradni dobavitelj priznanih tujih blagovnih znamk opreme za dom in pisarniške prostore. Naša zgodovina sega v leto 1998. V 25ih letih delovanja smo bili priča mnogim spremembam na področju oblikovanja, delovnih navad in  poslovnih ter pisarniških prostorov. Ekipa naših arhitektov in strokovnjakov v podjetju deluje na podlagi mednarodnih projektantskih izkušenj na področju opreme in organizacije sodobnih poslovnih prostorov.

CILJ

Cilj podjetja je zagotoviti široko paleto izdelkov in rešitev priznanih italijanskih in mednarodnih proizvajalcev na področju notranje opreme pisarniških prostorov, ter obenem nuditi strokovno, vsestransko svetovanje, načrtovanje in podporo arhitektom, notranjim oblikovalcem ter podjetjem pri njihovem snovanju.

VIZIJA

Uporabni ter kvalitetni prostori vplivajo na naše življenje in delovanje. BERART želi z vam sooblikovati prostore akcije in interakcije, ki omogočajo in spodbujajo kreativno akcijo posameznika. Vizija podjetja je na enem mestu ponuditi vso kakovostno opremo, in z vami sodelovati vse od načrtovanja, dobave, montaže do vzdrževanja vaših novih, načrtovanih ali prenovljenih poslovnih prostorov.