Modularna akustična enota – BOX

BOX predstavlja sistem modularnih predelnih sten za pisarne, ki omogoča ustvarjanje ločenih in zvočno zaščitenih prostorov v pisarnah in poslovnih prostorih.

Samostojne akustične enote za pisarniške prostore

Inovativen sistem modularnih predelnih sten za pisarne je nastal zaradi vse večjega povpraševanja po novi in bolj dinamični členitvi delovnih mest.

Kakšne prednosti ima uporaba akustičnih enot?

Samostojne akustične enote postajajo vse bolj priljubljena rešitev za izboljšanje akustike in ustvarjanje udobnega delovnega okolja v odprtih pisarniških prostorih. Akustične enote so izdelane iz materialov, ki absorbirajo zvok. Načrtovane so na način, da v prostoru zmanjšujejo raven hrupa in ustvarijo bolj zasebno delovno okolje.

Ena od glavnih prednosti samostoječih akustičnih enot je njihova sposobnost izboljšanja akustike v odprtem pisarniškem prostoru. Materiali, ki absorbirajo zvok, ki se uporabljajo v enotah, lahko pomagajo zmanjšati ravni hrupa in ustvariti bolj udobno delovno okolje za zaposlene. To lahko vodi do povečane produktivnosti in koncentracije, pa tudi izboljšanja dobrega počutja zaposlenih.

Poleg izboljšanja akustike lahko enote uporabljamo za ustvarjanje občutka zasebnosti in mirnega delovnega okolja. Lahko se uporabljajo za ustvarjanje ločenih prostorov v odprtem pisarniškem prostoru in so posebej uporabne za zaposlene, ki potrebujejo mirno mesto za delo ali telefonski pogovor.

Druga prednost samostoječih akustičnih enot je njihova prilagodljivost. Te se lahko enostavno premikajo po pisarni, kar omogoča prilagodljivost uporabe prostora in sposobnost prilagajanja spremenjenim poslovnim potrebam. Različne oblike, barve in materiali, ponujajo način za dodajanje osebnosti pisarni in ustvarjanje bolj privlačnega okolja.

  • Zmanjšuje raven hrupa
  • Ustvarja občutek zasebnosti
  • Prilagodljivost

Kako lahko uporabimo samostojne akustične enote

Samostojne akustične enote je zaradi svoje vsestranskosti mogoče vključiti v različna okolja. Od industrijskega, maloprodajnega do poslovnega okolja. Sistem je mogoče prilagoditi ali združevati glede na potrebe uporabnika. Akustično ločeni prostori so idealni za ustvarjanje sejnih sob, pisarn, internetnih in klicnih točk ter za prijetne prostore za sprostitev.

Samonosilna konstrukcija enote olajša njeno postavitev v prostor. Široka izbira materialov, kombinacij in barv pa omogoča njeno harmonično umestitev v vsako lokacijo.

  • Sejne sobe
  • Pisarne
  • Klicne točke
  • Sobe za sprostitev

Enostavna in hitra namestitev modularnih predelnih sten enote omogoča enostavno prestavljanje, preoblikovanje in integracijo. BOX ponuja možnost združevanja več enot, ki so med seboj notranje povezane, hkrati pa ohranja visoko stopnjo akustične izolacije od zunaj. Tako postane sistem modularnih otokov z zvočno izoliranimi kabinami, ki ustvarjajo otoke zasebnosti v prostoru.