Prilagodljiv regalni sistem Q18

Modularni sistem Q18

Prilagodljiva konstrukcija regalnega sistema za poslovno okolje. Edinstvena zasnova regalnega sistema Q18 predstavlja popolno ravnovesje med enostavnostjo njenih komponent, svobodo postavitve in številnimi barvnimi možnostmi.

Prilagodljiv regalni sistem Q18 podjetja Alea office predstavlja večnamensko modularno konstrukcijo, ki s svojo zasnovo vnese edinstven karakter v katerokoli poslovno okolje.

Osnova regala je sestavljena iz aluminijaste cevne konstrukcije s prerezom 18×18 mm v katero so lahko vgrajeni paneli in moduli zabojnikov. Zaradi premišljenega pritrdilnega sistema, ki združuje aluminijaste dele, je izdelek eleganten in čist, brez vidnih vijakov.

Modularnost Q18 je zasnovana tako, da izpolnjuje najrazličnejše zahteve glede opreme.

Pri modulih lahko izbirate med 8 različnimi širinami, 3 globinami in 2 višinama. Hrbet in stranice je mogoče nadomestiti z jeklenimi veznimi palicami, ki podpirajo konstrukcijo in ponujajo estetsko alternativo.

Konstrukciji je mogoče dodati:

  • police
  • hrbtišča
  • stranice
  • predale
  • module zabojnikov s tečaji in zaklopnimi vrati
  • zabojnike za zelenje.

Na ta način si jo uporabnik prilagodi glede na svoje potrebe.

Odvisno od izbrane višine in globine se lahko Q18 uporablja kot samostojen sistem, ki ni pritrjen na steno ali strop. Na voljo so prav tako različne možnosti talne podpore: z nizkimi ali dvignjenimi nogami ali na koleščkih. Zabojniki so opremljeni z zapiranjem push-pull, tako da ročaji niso potrebni, kar ohranja njeno estetsko čistost.

Kolekcijo je mogoče prilagoditi vsem vrstam okolja in pohištvenih rešitev. Ustvarjalnost je skorajda neomejena z linearnimi premiki ali prehodi, ki lahko vključujejo delovne površine v višini mize ali stoje. Sama konstrukcija lahko prav tako predstavlja predelni element z mostovi.

Q18 je primeren za ustvarjanje vse bolj nepogrešljivih hibridnih prostorov. Zlasti plošče, na katere je mogoče pisati, ne opravljajo le strukturne funkcije, temveč jih je mogoče uporabiti tudi kot tablo za izmenjavo idej.

Široka barva paleta zaključnih obdelav in barv, ki so na voljo, je zaključna poteza. 17 različnih možnosti melamina za panelne elemente, ki jih je mogoče kombinirati s kovinsko strukturo v 11 različnih epoksidnih barvah in tako ustvariti najboljšo zasnovo po meri ostalega ambienta.