Večnamenski pisarniški stol – KIRE

Iz kolekcije večnamenskih pisarniških stolov predstavljamo lahkoten model večnamenskega stola - KIRE

Pisarniški stol, stol, barski stol ali klop

Večnamenski pisarniški stol KIRE odlikuje njegova lahkotnost ter nevsiljiv design z pridihom skandinavskega oblikovanja.

Oblikovan iz 100% reciklirane plastike.

Njegova enostavna oblika zagotavlja svobodo gibanja v neštetih možnih kombinacijah funkcij pisarniškega stola. Prav možnost kombinacij in izbire je to kar zagotavlja vsestranskost kolekcije KIRE.

Linearen in sodoben videz je primeren prav za vsako okolje, naj bodo to pisarne, predavalnice, domača pisarna, čakalnica, javni prostor ali dom.

Sedišče stola je iz polipropilena v čistem dizajnu ter personaliziranem detajlu v naslonu. Polipropilenska školjka je na voljo v šestih različnih barvah. Stol je lahko v celoti oblazinjen ali pa samo z oblazinjenim sediščem. Stoli, ki se lahko fiksno zložijo so na voljo z belimi, črnimi ali kromiranimi sanmi ali okvirji s štirimi nogami. Stol je mogoče kombinirati z nasloni za roke ter zložljivo tablico za pisanje. Različica s štirimi nogami je prav tako možna v naravni ali črno lakirani lupini iz lesa z roko nasloni. Piramidno podnožje s polipropilensko lupino pa v beli, črni ali aluminiju; po želji s koleščki. V kolekciji so prav tako trije različni barski stoli; s petimi kraki, nastavljivo višino ter črnim ali belim podnožjem z različno višino sedišča. Klop je na voljo z od dva do pet sedišči.